Binnenzonwering

Rolgordijnen

Volop keuze

Rolgordijnen

Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen, om boerderijen of nieuwbouwwoningen, slaapkamers of gezellige woonkamers, een rolgordijn is altijd mooi en functioneel. Bij Bies vind je meer dan 200 kleuren in zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy.

Plisse & Dupli gordijnen

Warm & zacht

Plisse & Dupli gordijnen

Een plissegordijn onderscheidt zich van een standaard jaloezie omdat het bestaat uit een geplooide stof. Er zijn twee typen plissegordijnen; enkele en dubbelgeplisseerde stoffen. Bij de enkel geplisseerde stof bestaat het gordijn uit een laag geplooide plissestof en bij een dubbelgeplisseerde stof bestaat de zonwering uit twee plisse stoffen die aan elkaar bevestigd zijn. Door de unieke dubbelwandige structuur zijn de dupli gordijnstoffen duurzaam, energiebesparend en zacht.

Voor meer informatie...

Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen op het gebied van binnenzonwering? Kom eens langs in de winkel of neem ook eens een kijkje op de websites van de leveranciers van Bies. Je vindt ze onderaan deze pagina.

Horizontale Jaloezieen

Modern of landelijk

Horizontale Jaloezieen

Met horizontale jaloezieen is er voor ieder wat wils. Ga je voor een strakke en moderne uitstraling, dan zijn aluminium of kunststof jaloezieen een goede optie. Wil je een natuurlijke en landelijke stijl creeren, dan zou je ook nog voor houten jaloezieën kunnen gaan. Het kantelen van de lamellen heeft als bijkomend voordeel dat je eenvoudig je privacy bepaalt.  Het natuurlijke materiaal van de houten jaloezieen geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling.  De aluminium jaloezieen zijn vochtbestendig en eenvoudig schoon te houden. Je kunt je jaloezieen bovendien extra persoonlijk maken met een contrasterend of bijpassend ladderband.

Duo rolgordijnen

Speels & praktisch

Duo rolgordijnen

Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy. Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten. Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van stoffen in de kleurgroepen wit, beige, bruin, grijs, taupe en zwart. Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit, lichtecht en nagenoeg krimpvrij. Al deze stoffen zijn ook verkrijgbaar als op maat gemaakt rolgordijn. Ideaal dus als je in jouw interieur duo rolgordijnen met rolgordijnen wilt combineren.

Vlinder Jaloezieen

2 in 1

Vlinder Jaloezieen

De vlinderjaloezie is eigenlijk een jaloezie en plissegordijn in een. De op maat gemaakte lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde met een breedte van 50 mm. De lamellen van de vlinderjaloezie kunnen zich uitvouwen, waardoor de uiteinden van de lamellen elkaar raken. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plissegordijn. Zijn ze niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.  Met een koord kantel je de lamellen open, halfopen of dicht. Zo bepaal je zelf de gewenste lichtinval en privacy.

Paneelgordijnen

Strak & Modern

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en als je van een strak en modern interieur houdt. Je kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm.
Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze zijn ook heel geschikt om op een speelse en creatieve manier één ruimte op te delen in twee. Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van je raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur.

Verticale jaloezieen

Past altijd en overal

Verticale jaloezieen

Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieen is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. Of je nu een schuin raam, erker of toograam hebt, er is altijd een oplossing.De verticale lamel heeft een modern karakter. Verticale jaloezieen zijn beschikbaar in verschillende materialen: stof, aluminium en kunststof. Je kunt je jaloezie laten uitvoeren met lamellen in diverse breedtes. Combineer in transparantie of kleur om je jaloezie uniek te maken. of laat de jaloezieen voorzien van stijlvolle knopen, stiksels in contrasterende kleuren, stoere ringen of decoratieve strips.

Vouwgordijnen

Een echte klassieker

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn al jaren een echte klassieker. Hierdoor is de keuze in stoffen, kleuren en patronen enorm. Je kunt kiezen uit meer dan 250 stoffen die transparant, lichtdoorlatend of compleet verduisterend zijn. Veel van deze stoffen zijn ook te gebruiken als overgordijn. Dit maakt het makkelijk om dezelfde stoffen voor ramen van verschillende groottes te hangen. Je kunt een eigen touch aan je vouwgordijn geven door het te voorzien van een houten onderlat, hippe ringen, een opvallende bies of een mooi stiksel.

Horren

Perfect voor de zomer

Horren

Ben je er helemaal klaar mee. In de zomer je ramen of deuren niet open kunnen zetten omdat er dan van alles naar binnen vliegt. Met een hor zal je hier geen last meer van hebben. Onze horren zijn zowel in deuren als in ramen te plaatsen. En of het nu gaat om een dubbele tuindeur of een dakraam, onze horren passen altijd. Kies voor je deuren bijvoorbeeld voor een plissé hordeur die gemakkelijk open en dicht te schuiven is. Of een rolhor voor je raam zodat je ’s nachts geen last meer hebt van die vervelende muggen.