Gordijnen

Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis.  Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen? Bij Bies kan je kiezen uit meer dan 1500 gordijnstoffen, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd. Ga voor het mooiste effect: kies de juiste plooi bij de juiste stof. Bies levert gordijnen voor jou op maat gemaakt. Zo leveren wij gordijnen op enkele, vlinder of waveplooi. Wat natuurlijk ook kan zijn gordijnen op ringen en vouwgordijnen.

Waveplooi

Wave is een combinatie van Wave band en runners die d.m.v. koordjes op vaste afstand met elkaar verbonden zijn. De Wave band wordt als een brede plooiband aan de bovenkant van het gordijn gestikt. Voor een juiste werking moeten hierbij ook de speciale Wave haakjes worden toegepast. Door de combi van Runners, Wave band en -haakjes hangt het gordijn in golfvorm onder de rail.

Enkele plooi

Een enkele plooi kan gebruikt worden voor ieder type gordijnstof. Een overweging zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat het dessin van een kinderkamergordijn beter tot zijn recht komt met een enkele plooi. Echter, is een gordijn hoger dan 200 cm, dan heeft een dubbele plooi een mooier resultaat. Dus hoe hoger het gordijn, des te meer plooi er nodig is om het mooi te laten hangen. Een enkele plooi ziet er strak uit en volstaat prima voor een kinder- of reguliere slaapkamer.

Vlinderplooi

Voor deze plooi wordt meer stof gebruikt. Gordijnen met een vlinderplooi hangen door meer stofverbruik met een mooie plooival voor het raam.

Ringen

De ringen worden met 5 bar druk samengeperst, hierdoor is het ook mogelijk om gordijnen met ringen te voorzien van voeringstof. Alle ringen zijn gemaakt van RVS (roestvrij staal) zodat er geen roestvorming ontstaat na het wassen. Het ringengordijn kan eenvoudig en met weinig ruimte naar de zijkant worden geschoven.

Bij verduisterende gordijnen moet je rekening houden dat er door de ringen altijd nog wat licht komt. De ringen zijn in diverse kleuren en maten verkrijgbaar (25 en 65 mm diameter binnenzijde ring ).